EPOP POPQUIZ

data popquiz najaar 2017

volgt snel

aanvang: ? uur

 

 

 

GRATIS

DEELNAME

& ENTREE

EPOP POPQUIZ

Eerstvolgende popquiz is in het najaar van 2017. Data volgt snel!

Aanmelden is noodzakelijk via de bar of via email: meedoen@popquiz.nl

dE POPQUIZ

 

De Popquiz is quiz vol met muzikale vragen uit de popgeschiedenis. In een vijftal rondes met elk zijn eigen thema en een bonusronde komen er fragmenten voorbij van de jaren 50 tot en met gister. Aan de deelnemende teams de taak om zo veel mogelijk fragmenten te herkennen zodat er punten gescoord kunnen worden door de juiste artiest en titel op te schrijven en/of de aanvullende vragen en puzzels goed te beantwoorden.

Het team dat aan het eind van de quiz de meeste punten heeft verzameld mag zich de winnaar noemen. Met een niveau van gezelligheid tot uitdagend hopen we voor iedereen een herkenbare quiz neer te zetten waarbij mensen na een paar gezellige uurtjes met een goed gevoel naar huis gaan.

 

Om de quiz in goede banen te kunnen leiden hebben we enkele regels op papier gezet.

 

  • Deelname aan de Popquiz is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. We weten dan hoeveel teams er mee doen. We kunnen er dan voor zorgen dat er genoeg ruimte, tafels en formulieren aanwezig zijn. Om er voor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor iedereen, kan het zijn dat er een maximaal aantal teams op een locatie mee kan doen.
  • De teams bestaan uit 3 tot 5 personen. We zullen niet moeilijk doen als er 6 mensen aan een tafeltje zitten, maar daarmee sluit het team zich uit van eventuele winst en/of prijs.
  • Elk team heeft een leuk en origineel teamnaam. De teamnaam kan dan bij de antwoordformulieren gebruikt worden.
  • Het gebruik van elektronische hulmiddelen is uiteraard niet toegestaan. Elke vorm van elektronische fraude zal ook met een zware en ludieke sanctie beloont worden.
  • Meezingen en/of doorzingen is daarin tegen wel toegestaan! De kans dat je het antwoord verklapt aan de andere teams neemt dan natuurlijk wel toe.

 

 

 

 

 

TERUG ►►

 

CONTACT & SOCIAL MEDIA

Eerstvolgende popquiz is in het najaar van 2017. Data volgt snel!

Aanmelden is noodzakelijk via de bar of via email: meedoen@popquiz.nl

EPOP POPQUIZ

data popquiz najaar 2017

volgt snel

aanvang: ? uur

 

 

 

EPOP POPQUIZ

Epop popquiz